Voorgerechten

Fruits de Mer New Style
Een variatie van kreeft, Noordzee krab, coquilles, pittige soep van kreeft en ​gerookte zalm, paling omringd door een saus van lavaskruid
€ 27,50

Pura di filetto
Carpaccio van ossenhaas met een mooie olijf-truffel olie, zongedroogde tomaat, ​ pijnboompitten, kappertjes en geschaafde Parmezaanse kaas
€ 22,50

Coquilles Cru
Licht gemarineerde coquilles met truffel vergezeld van eendenlever krullen en geparfumeerd met een lauwwarme truffel vinaigrette
€ 28,50

Eendenlever Calvados
Gebakken eendenlever met bloedworst en appeltjes afgeblust met calvados​ en een saus van rode port
€ 29,50

Langoustine & Coquille
Gemarineerde coquilles met gember en yuzu op een crème van lichte curry​​ met geroosterde langoustine en een vinaigrette van lavaskruid
€ 24,50

Eendenlever Terrine
Terrine van eendenlever met een rilette van gekonfijte eendenbout, sorbet van zwarte kers vergezeld door gebakken suikerbrood
€ 29,50

Vissoep uit de Zeeuwse wateren
Een fluwelige vissoep met gebakken vis, schaal- en schelpdieren, rouille en ​oude geraspte kaas geserveerd met Provençaals broodje
€ 21,50

Kwartel & zwezerik & saucijs
Herfst salade van gebakken kwartel, krokante zwezerik en een huisgemaakte saucijs vergezeld door een warme vinaigrette van oude sherry
€ 24,50