Hoofdgerechten

Griet
Goudgeel gebakken grietfilet op een bedje van zeekraal met Hollandse garnalen​ en een schuim van kreeft
€ 34,50

Zeebaars op 2 manieren
Op de huid gebakken zeebaarsfilet met een tartaar van zeebaars vergezeld door​ en een saus van lavaskruid
€ 36,50

Tarbot & Asperges
Gegrilde tarbotfilet met Hollandse asperges en crème van knolselderij​​ met een saus van asperges met truffel
€ 39,50

Australië ribeye
Gebraden Australische runderribeye met een saus van rode wijn met spekjes, ​sjalotten en rozemarijn (alleen per 2 personen te bestellen)
€ 39,50

Kalfszwezerik op 3 manieren
Goudgeel gebakken kalfszwezerik met krokant gebakken kalfssukade en ​dungesneden kalfstong met een jus van truffel
€ 38,50

Ossenhaas Classic
Gebakken biefstuk van de haas met Brussels lof en crème van pastinaak met een​ Jus van rode wijn
€ 37,50