Menu

Geachte gasten,

Chef Arjan heeft samen met zijn team een mooi degustatie menu gemaakt wat maandelijks wisselt. Het menu zal hoofdzakelijk bestaan uit seizoen producten die wekelijks door Arjan met liefde worden uitgezocht.

Cannelloni van Kalfsrib & Langoustine
Een cannelloni van kalfsribstuk en kalfstong vergezeld door een langoustine in een krokant jasje van gezouten pinda en een saus van groene curry met een schuim van kokos

Steak tartaar zomertruffel
Vers gesneden steak tartaar van top vlees uit Nieuw Zeeland met zomertruffel en Parmezaanse kaas en krulletje eendenlever

Zeebaars op 2 manieren
Gemarineerde zeebaars met een mootje zeebaars op de huid gebakken met een vinaigrette van yoghurt en lavaskruid

Spaghetti Chorizo & Zwezerik
Huis gedraaide spaghetti met chorizo en goudgeel gebakken kalfszwezerik

Tongschar & Coquilles
Gebakken tongscharfilet met gegrilde coquilles en een beurre blanc met zalm kaviaar en bieslook

Lamsrack & lamsnek
Zacht gegaarde lamsnek met lamsrack, lamsoren en asperges met een lamsjus

Fromage (supplement: €6,-)
Een selectie van onze kaasplank met appeltjesbrood en eigen gemaakte chutney

Of

Lente koninkjes
Een taartje met Hollandse aardbeien met citroen crème en een sorbet van basilicum

Of

Latte Dessert
Koffie/caramel/witte chocolade/sabayon

3-gangen | voor/hoofd/dessert | € 55,00 p.p.

4-gangen | voor/tussen/hoofd/dessert | € 62,50 p.p.

5-gangen | voor/2 tussen/hoofd/dessert | € 72,50 p.p.

6-gangen | 2 voor/2 tussen/hoofd/dessert | € 82,50 p.p.

7-gangen | 2 voor/2 tussen/hoofd/kaas/dessert | € 92,50 p.p.

Menu gelieve alleen per tafel bestellen