Geachte gasten,
Chef Arjan heeft samen met zijn team een mooi degustatie menu gemaakt wat maandelijks wisselt. Het menu zal hoofdzakelijk bestaan uit seizoen producten die wekelijks door Arjan met liefde worden uitgezocht.
Degustatiemenu lente
Voorgerechten
Huis gerookte paling
Lauw-warme huis gerookte paling op een salade van Hollandse asperges en zeekraal vergezeld door een beurre blanc met bieslook
*********
Vitello & kalfstong
Dungesneden kalfsribstuk op een crème van truffel met gesneden kalfstong met eigen ingemaakte augurkjes en een vinaigrette van dragon
Tussengerechten
Zeebaars op 2 manieren
Gemarineerde zeebaars met een mootje zeebaars op de huid gebakken met een vinaigrette van yoghurt en lavaskruid
*********
Zwezerik & Hollandse asperges
Hollandse asperges met goud-geel gebakken kalfszwezerik en aspergesaus
Hoofdgerechten
Tongschar & Coquilles
Gebakken tongscharfilet met gegrilde coquilles met Zeeuwse zeekraal en een sabayon van kreeft uit de kidde
*********
New Zeelands Lam
Zacht gegaarde lamsnek met lamsrack, lamsoren en asperges vergezeld door een lamsjus met tijm en look
Desserts
Fromage
Een selectie van onze kaasplank met appeltjesbrood en eigen gemaakte chutney
Of
Latte Dessert
Koffie/caramel/witte chocolade/sabayon
Of
Sorbets & zomerfruit
Roodfruit/div. sorbet/citroen/coulis
Indien u voor kaas kiest uit het menu komt er € 7,00 supplement bij
3-gangen | voor/hoofd/dessert | € 59,00 p.p.
4-gangen | voor/tussen/hoofd/dessert | € 69,00 p.p.
5-gangen | voor/2 tussen/hoofd/dessert | € 79,00 p.p.
6-gangen | 2 voor/2 tussen/hoofd/dessert | € 89,00 p.p.
7-gangen | 2 voor/2 tussen/hoofd/kaas/dessert | € 99,00 p.p.
Menu gelieve alleen per tafel bestellen