Menu

Geachte gasten,

Chef Arjan heeft samen met zijn team een mooi degustatie menu gemaakt wat maandelijks wisselt. Het menu zal hoofdzakelijk bestaan uit seizoen producten die wekelijks door Arjan met liefde worden uitgezocht.

Carpaccio Zeebaars
Carpaccio van zeebaars met citroen mooie Spaanse olijfolie, koriander uit de molen met tomaatjes, olijvenringen en verse basilicum

Iberico
Zacht gegaarde nek van het Spaanse zwartpoot varken op een crème van truffel met dungesneden Pata Negra ham en een vinaigrette van oude sherry

Zeeuwse mosselen
Gegratineerde Zeeuwse mosselen met fijne specerijen, look en oude kaas

Kalf op 3 manieren
Krokante sukade met krokante kalfszwezerik en kalfstong

Pladijs & Zeevruchten
Gegrilde pladijs met mosseltjes, kreeft, Hollandse garnaaltjes en een schuim van groene curry en saffraan

Ribeye op Italiaanse wijze
Krokant gebakken runderribeye met een saus van rode wijn met tomaat en oregano vergezeld door polenta ratatouille en een crème van aubergine

Fromage (supplement: €6,-)
Een selectie van onze kaasplank met appeltjesbrood en eigen gemaakte chutney

Of

Zomerfruit
Roodfruit/karnemelk/moscatel/speculaas


Of

Perzik & Passie
Een dessert van gepocheerde perzik met een crème van witte chocolade, sorbet van abrikoos en een schuim van passievrucht

Indien u voor kaas kiest uit het menu komt er € 6,00 supplement bij

3-gangen | voor/hoofd/dessert | € 55,00 p.p.

4-gangen | voor/tussen/hoofd/dessert | € 62,50 p.p.

5-gangen | voor/2 tussen/hoofd/dessert | € 72,50 p.p.

6-gangen | 2 voor/2 tussen/hoofd/dessert | € 82,50 p.p.

7-gangen | 2 voor/2 tussen/hoofd/kaas/dessert | € 92,50 p.p.

Menu gelieve alleen per tafel bestellen