Menu

Geachte gasten,

Chef Arjan heeft samen met zijn team een mooi degustatie menu gemaakt wat maandelijks wisselt. Het menu zal hoofdzakelijk bestaan uit seizoen producten die wekelijks door Arjan met liefde worden uitgezocht.

Langoustine & Kaviaar
Langoustine Cru met crème fraîche en kaviaar vergezeld door een sorbet van Cantaloupe meloe

Carpaccio Vitello
Carpaccio van jong kalfsvlees met een mooie olijfolie, geschaafde zomertruffel en een Parmigiano Reggiano D.O.P.

Schol & kreeft
Scholfilet met cantharellen en gewelde kreeft in de boerenboter omringd door een jus van kreeft

Piepkuiken & Ganzenlever
Zacht gegaarde piepkuiken gevuld met ganzenlever met een jus van oude sherry en een ravioli gevuld met bospaddenstoelen

Grietfilet
Gegrilde grietfilet met een crème van jonge erwten en een saus op basis van gerookte paling

Eend uit de Gascogne
Tamme eend bereid op 3 manieren, gebradenborst, confit de canard en gelakte eendenlever met een vinaigrette van rode biet

Fromage (supplement: €6,-)
Een selectie van onze kaasplank met appeltjesbrood en eigen gemaakte chutney

Of

Zeeuwse bramen
Bramen/speculaas/yoghurt/witte chocolade/coulis


Of

Chocolade fantasie
Een dessert van verschillende structuren van chocolade zowel warm als koud

Indien u voor kaas kiest uit het menu komt er € 6,00 supplement bij

3-gangen | voor/hoofd/dessert | € 55,00 p.p.

4-gangen | voor/tussen/hoofd/dessert | € 65,00 p.p.

5-gangen | voor/2 tussen/hoofd/dessert | € 75,00 p.p.

6-gangen | 2 voor/2 tussen/hoofd/dessert | € 85,00 p.p.

7-gangen | 2 voor/2 tussen/hoofd/kaas/dessert | € 92,50 p.p.

Menu gelieve alleen per tafel bestellen