Menu

Geachte gasten,

Chef Arjan heeft samen met zijn team een mooi degustatie menu gemaakt wat maandelijks wisselt. Het menu zal hoofdzakelijk bestaan uit seizoen producten die wekelijks door Arjan met liefde worden uitgezocht.

Zeebaars 2.0
Tartaar van zeebaars gemarineerd met korianderzaad, kummel, citroen en olijfolie vergezeld door een mootje zeebaars van de BBQ

Iberico
Zacht gegaarde nek van het Spaanse zwartpootvarken op een crème van truffel met dungesneden pata negra ham en een vinaigrette van oude sherry

Tongschar & Octopus
Goud-geel gebakken tongscharfilet met geroosterde octopus met een saus van gember en groene curry omringd door een schuim van kokos

Parelhoen & Zwezerik
Malse parelhoenfilet met krokant gebakken kalfszwezerik en een saus van duinmorilles

Grietfilet
Gegrilde grietfilet met Hollandse garnalen en voorjaars groentjes en een mousseline uit de kidde

Kalfsribeye van Peter’s farm
Gebakken kalfsribeye op mediterraanse wijze met een saus van look en sinaasappel en een mooie olijfolie

Fromage
Een selectie van onze kaasplank met appeltjesbrood en eigen gemaakte chutney

Of

Spaanse lente Koninkjes
Een dessert van lauwwarme Spaanse aardbeien geserveerd in glas

Of

Crêpe Normande
Flensjes /appel/calvados/vanille-ijs/gezouten karamel

Indien u voor kaas kiest uit het menu komt er € 7,00 supplement bij

3-gangen | voor/hoofd/dessert | € 59,00 p.p.

4-gangen | voor/tussen/hoofd/dessert | € 69,00 p.p.

5-gangen | voor/2 tussen/hoofd/dessert | € 79,00 p.p.

6-gangen | 2 voor/2 tussen/hoofd/dessert | € 89,00 p.p.

7-gangen | 2 voor/2 tussen/hoofd/kaas/dessert | € 99,00 p.p.

Menu gelieve alleen per tafel bestellen