Geachte gasten,
Chef Arjan heeft samen met zijn team een mooi degustatie menu gemaakt wat maandelijks wisselt. Het menu zal hoofdzakelijk bestaan uit seizoen producten die wekelijks door Arjan met liefde worden uitgezocht.
Degustatiemenu herfst
Voorgerechten
Yellowfin tonijn
Tartaar van yellowfin tonijn met Noordzee krab en een scampi in een jasje van gezouten pinda en een sorbet van gingerbeer
*********
Iberico & Pata Negra
Zacht gegaarde Iberico nek dungesneden op een crème van truffel, chorizo van iberico en 18 maanden oude pata negra ham omringd door een dressing van oude sherry
Tussengerechten
Gamba White Tiger
Gebakken gamba’s op huis gedraaide tagliatelle met gamba saus
*********
Anjou duif & rode biet
Super malse gebakken Anjou duif met een mousseline van pastinaak en structuren van rode biet met een schuim van biet
Hoofdgerechten
Grietfilet
Gegrilde grietfilet met Hollandse garnalen en een saus van vadouvan
*********
Hertenrugfilet
Gebakken hertenrugfilet met een stoverij van hert en een crème van kweepeer, gestoofde giesewilderman en een saus met een vleugje chocolade
Desserts
Fromage
Een selectie van onze kaasplank met appeltjesbrood en eigen gemaakte chutney
Of
Ban Mandarijn & Speculaasl
Een dessert met fijne smaken van speculaas met amandel en frisse smaken van mandarijn
Of
Doyenne du Comice
Peer/caramel/citroen/witte chocolade/poire william
Indien u voor kaas kiest uit het menu komt er € 6,00 supplement bij
3-gangen | voor/hoofd/dessert | € 55,00 p.p.
4-gangen | voor/tussen/hoofd/dessert | € 65,00 p.p.
5-gangen | voor/2 tussen/hoofd/dessert | € 75,00 p.p.
6-gangen | 2 voor/2 tussen/hoofd/dessert | € 85,00 p.p.
7-gangen | 2 voor/2 tussen/hoofd/kaas/dessert | € 95,00 p.p.
Menu gelieve alleen per tafel bestellen