Menu

Geachte gasten,

Chef Arjan heeft samen met zijn team een mooi degustatie menu gemaakt wat maandelijks wisselt. Het menu zal hoofdzakelijk bestaan uit seizoen producten die wekelijks door Arjan met liefde worden uitgezocht.

Langoustine & Kaviaar
Langoustine Cru met crème fraîche en kaviaar en een vinaigrette van yuzu vergezeld door een sorbet van Cantaloupe meloen

Carpaccio & Jalapeño
Carpaccio van topvlees uit Nieuw-Zeeland op een crème van jalapeño met kappertjes, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en geschaafde Parmezaan

Skrei & Gerookte paling
Gebakken mootje skrei met lauw-warme gerookte paling met een sabayon van mosterd en wasabi

Asperges Flamande
Hollandse asperges met boerenham, truffeleitje en een saus van asperges

Zeebaars
Aan de lijn gevangen zeebaars krokant gebakken op de huid met tagliatelle en warme vinaigrette

New Zeelands Lam
Gebraden lamrack met zacht gegaarde lamsbout en een stoverij van de nek vergezeld door een crème van uien en een eigen jus

Fromage
Een selectie van onze kaasplank met appeltjesbrood en eigen gemaakte chutney

Of

Dessert van Valrhona chocolade
Sorbet /koffie/karamel/ganache/sinaasappel

Of

Hollandse Aardbeien & Rabarber
Hollandse Lambada aardbeien/rabarber/Vanille ijs/verloren brood

Indien u voor kaas kiest uit het menu komt er € 7,00 supplement bij

3-gangen | voor/hoofd/dessert | € 59,00 p.p.

4-gangen | voor/tussen/hoofd/dessert | € 69,00 p.p.

5-gangen | voor/2 tussen/hoofd/dessert | € 79,00 p.p.

6-gangen | 2 voor/2 tussen/hoofd/dessert | € 89,00 p.p.

7-gangen | 2 voor/2 tussen/hoofd/kaas/dessert | € 99,00 p.p.

Menu gelieve alleen per tafel bestellen