Geachte gasten,
Chef Arjan heeft samen met zijn team een mooi degustatie menu gemaakt wat maandelijks wisselt. Het menu zal hoofdzakelijk bestaan uit seizoen producten die wekelijks door Arjan met liefde worden uitgezocht.
Degustatiemenu lente
Voorgerechten
Langoustine & Kaviaar
Langoustine Cru met crème fraîche en kaviaar en een vinaigrette van yuzu vergezeld door een sorbet van Cantaloupe meloen
*********
Carpaccio & Jalapeño
Carpaccio van topvlees uit Nieuw-Zeeland op een crème van jalapeño met kappertjes, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en geschaafde Parmezaan
Tussengerechten
Skrei & Gerookte paling
Gebakken mootje skrei met lauw-warme gerookte paling met een sabayon van mosterd en wasabi
*********
Asperges Flamande
Hollandse asperges met boerenham, truffeleitje en een saus van asperges
Hoofdgerechten
Zeebaars
Aan de lijn gevangen zeebaars krokant gebakken op de huid met tagliatelle en warme vinaigrette
*********
New Zeelands Lam
Gebraden lamrack met zacht gegaarde lamsbout en een stoverij van de nek vergezeld door een crème van uien en een eigen jus
Desserts
Fromage
Een selectie van onze kaasplank met appeltjesbrood en eigen gemaakte chutney
Of
Dessert van Valrhona chocolade
Sorbet /koffie/karamel/ganache/sinaasappel
Of
Hollandse Aardbeien & Rabarber
Hollandse Lambada aardbeien/rabarber/Vanille ijs/verloren brood
Indien u voor kaas kiest uit het menu komt er € 7,00 supplement bij
3-gangen | voor/hoofd/dessert | € 59,00 p.p.
4-gangen | voor/tussen/hoofd/dessert | € 69,00 p.p.
5-gangen | voor/2 tussen/hoofd/dessert | € 79,00 p.p.
6-gangen | 2 voor/2 tussen/hoofd/dessert | € 89,00 p.p.
7-gangen | 2 voor/2 tussen/hoofd/kaas/dessert | € 99,00 p.p.
Menu gelieve alleen per tafel bestellen