Geachte gasten,
Chef Arjan heeft samen met zijn team een mooi degustatie menu gemaakt wat maandelijks wisselt. Het menu zal hoofdzakelijk bestaan uit seizoen producten die wekelijks door Arjan met liefde worden uitgezocht.
Degustatiemenu Zomer
Voorgerechten
Langoustine & Kaviaar
Langoustine Cru met crème fraîche en kaviaar vergezeld door een sorbet van Cantaloupe meloe
*********
Carpaccio Vitello
Carpaccio van jong kalfsvlees met een mooie olijfolie, geschaafde zomertruffel en een Parmigiano Reggiano D.O.P.
Tussengerechten
Schol & kreeft
Scholfilet met cantharellen en gewelde kreeft in de boerenboter omringd door een jus van kreeft
*********
Piepkuiken & Ganzenlever
Zacht gegaarde piepkuiken gevuld met ganzenlever met een jus van oude sherry en een ravioli gevuld met bospaddenstoelen
Hoofdgerechten
Grietfilet
Gegrilde grietfilet met een crème van jonge erwten en een saus op basis van gerookte paling
*********
Eend uit de Gascogne
Tamme eend bereid op 3 manieren, gebradenborst, confit de canard en gelakte eendenlever met een vinaigrette van rode biet
Desserts
Fromage (supplement: €6,-)
Een selectie van onze kaasplank met appeltjesbrood en eigen gemaakte chutney
Of
Zeeuwse bramen
Bramen/speculaas/yoghurt/witte chocolade/coulis
Of
Chocolade fantasie
Een dessert van verschillende structuren van chocolade zowel warm als koud
Indien u voor kaas kiest uit het menu komt er € 6,00 supplement bij
3-gangen | voor/hoofd/dessert | € 55,00 p.p.
4-gangen | voor/tussen/hoofd/dessert | € 65,00 p.p.
5-gangen | voor/2 tussen/hoofd/dessert | € 75,00 p.p.
6-gangen | 2 voor/2 tussen/hoofd/dessert | € 85,00 p.p.
7-gangen | 2 voor/2 tussen/hoofd/kaas/dessert | € 92,50 p.p.
Menu gelieve alleen per tafel bestellen