Menu

Geachte gasten,

Chef Arjan heeft samen met zijn team een mooi degustatie menu gemaakt wat maandelijks wisselt. Het menu zal hoofdzakelijk bestaan uit seizoen producten die wekelijks door Arjan met liefde worden uitgezocht.

Yellowfin tonijn
Tartaar van yellowfin tonijn met Noordzee krab en een scampi in een jasje van gezouten pinda en een sorbet van gingerbeer

Iberico & Pata Negra
Zacht gegaarde Iberico nek dungesneden op een crème van truffel, chorizo van iberico en 18 maanden oude pata negra ham omringd door een dressing van oude sherry

Gamba White Tiger
Gebakken gamba’s op huis gedraaide tagliatelle met gamba saus

Anjou duif & rode biet
Super malse gebakken Anjou duif met een mousseline van pastinaak en structuren van rode biet met een schuim van biet

Grietfilet
Gegrilde grietfilet met Hollandse garnalen en een saus van vadouvan

Hertenrugfilet
Gebakken hertenrugfilet met een stoverij van hert en een crème van kweepeer, gestoofde giesewilderman en een saus met een vleugje chocolade

Fromage
Een selectie van onze kaasplank met appeltjesbrood en eigen gemaakte chutney

Of

Ban Mandarijn & Speculaasl
Een dessert met fijne smaken van speculaas met amandel en frisse smaken van mandarijn

Of

Doyenne du Comice
Peer/caramel/citroen/witte chocolade/poire william

Indien u voor kaas kiest uit het menu komt er € 6,00 supplement bij

3-gangen | voor/hoofd/dessert | € 55,00 p.p.

4-gangen | voor/tussen/hoofd/dessert | € 65,00 p.p.

5-gangen | voor/2 tussen/hoofd/dessert | € 75,00 p.p.

6-gangen | 2 voor/2 tussen/hoofd/dessert | € 85,00 p.p.

7-gangen | 2 voor/2 tussen/hoofd/kaas/dessert | € 95,00 p.p.

Menu gelieve alleen per tafel bestellen