KERSTMENU
Kerstavond, 1e Kerstdag, 2e Kerstdag en de zaterdag na kerst
Amuse
Eendenlever & Gerookte paling
Brioche met een crème van eendenlever vergezeld door
gerookte paling en een gel van granny smith
Yellowtail & Noordzee krab
Tartaar van kingfish met een crème van avocado, smaken van yuzu
met een kletskop van sesam en emulsie van basilicum
Tarbot & Langoustine
Gegrilde tarbot met gewelde langoustine in de boerenboter
met een schuim van rozeval aardappel uit de kidde
Poulet à la truffe
Rouleau van parelhoen met een ravioli van bospaddestoelen
en een jus met wintertruffel
Verfrissing van Passie & Zoethout
Bubbels met passie en een vleugje zoethout
Hertenkalf
Gebakken hertenbiefstuk met een crème rode kool,
stoofpeertje, zalf van pastinaak en een jus van jeneverbes
“The red kiss under the mistletoe”
Framboos/rozen/witte chocolade/lychee/marsepein/citroen.
Koffie met huisgemaakte proeverijen
€ 110,00 p.p.


