KERSTMENU
Amuse
Pomme Moscovite
Hand gepelde garnalen met een warme mousseline van aardappel met crème fraîche en royal Belgian Caviar
Schotse zalm & Langoustine
Tartaartje van schotse zalm met Hollandse garnalen, Noordzee krab en gerookte langoustine met een schuim van strandkrab
Coquille & Eekhoorntjesbrood
In de cacaoboter gebakken coquille met een ravioli gevuld bospaddestoelen en een schuim van eekhoorntjesbrood
Maishoender & Wintertruffel
Zacht gegaarde maishoender met een crostini ganzenlever en wintertruffel vergezeld door een saus van Tawny port
Verfrissing van lychee & gingerbeer
Bubbels met lychee en gingerbeer
Hertenkalf
Gebakken hertenbiefstuk met een crème rode kool, stoofpeertje, zalf van pastinaak en een jus van vlierbes
“The White Christmas”
Een proeverij van Royal Vanille Bourbon uit Madagascar
Koffie met huisgemaakte proeverijen
€ 110,00 p.p.