Griet
Goudgeel gebakken grietfilet op een bedje van zeekraal met Hollandse garnalen en een schuim van kreeft
€ 34,50
Zeebaars op 2 manieren
Op de huid gebakken zeebaarsfilet met een tartaar van zeebaars vergezeld door en een saus van lavaskruid
€ 36,50
Tarbot & Asperges
Gegrilde tarbotfilet met Hollandse asperges en crème van knolselderij met een saus van asperges met truffel
€ 39,50
Australië ribeye
Gebraden Australische runderribeye met een saus van rode wijn met spekjes, sjalotten en rozemarijn (alleen per 2 personen te bestellen)
€ 39,50
Kalfszwezerik op 3 manieren
Goudgeel gebakken kalfszwezerik met krokant gebakken kalfssukade en dungesneden kalfstong met een jus van truffel
€ 38,50
Ossenhaas Classic
Gebakken biefstuk van de haas met Brussels lof en crème van pastinaak met een Jus van rode wijn
€ 37,50