Tong & Coquille
Goudgeel gebakken tongfilet gevuld met coquille met een mousseline van knolselderij en een schuim van kreeft
€ 39,50
Rogvleugel
Gebakken rogvleugelfilet met jonge spinazie en zoet-zuur van venkel vergezeld door een sabayon van mosterd saffraan uit de kidde
€ 37,50
Tarbot & Truffel
Gegrilde tarbotfilet met cantharellen en crème van knolselderij en herfsttruffel met een saus met truffel
€ 45,00
Australië ribeye
Gebraden Australische runderribeye met een saus van rode wijn met spekjes, sjalotten en rozemarijn (alleen per 2 personen te bestellen)
€ 42,50
Kalfszwezerik & Kalfswang
Goudgeel gebakken kalfszwezerik met krokant gebakken kalfswang en dungesneden kalfstong met een jus van truffel
€ 41,50
Ossenhaas Classic
Gebakken biefstuk van de haas met Brussels lof en crème van pastinaak met een hand geklopte bearnaisesaus
€ 39,50